Sporting - Real Madrid 0-1


Karim Benzema räddar Real Madrid tillsammans med Pipita.

Karim Benzema räddar Real Madrid igen! Hur många gånger ska han göra det tills han får en startplats? Den här fransmannen måste bara få spela i startelvan, det är ett måste. Karim Benzema räddar Real Madrid tillsammans med Gonzalo Higuain. Higuain är där och petar in den då Juan Pablo fumlar med bollen och 0-1 var slut resultatet!


Detta var svårt för Real Madrid, det var ingen enkel uppgift tanke på hur Sporting spelade. Väldigt tufft spelade Sporting som på ungefär tio minuter hade hunnit att ta ner Cristiano Ronaldo på ett fult sätt minst tre gånger. Det var absolut ingen bra insats av domarteamet. Gonzalo Higuains mål i första halvleken var felaktigt bortdömt. Helt plötsligt visade Sporting Gijons fansen sitt missnöje med domaren. Sporting hade annars inga farliga chanser emot Iker Casillas under första halvleken. Frågan som var i förmodligen alla Madridistas, hur ska man få hål på detta Sporting? Sporting såg ut idag som om dom vore ett topplag ( defensivt )

Real Madrid är ett lag som ska vinna ett motstånd mot Sporting, Men varför det inte gick att göra mål på dom efter första 45 det vet inte jag tror inte ens att Mourinho vet det, Ett väldigt starkt Sporting defensivt efter första halvleken. Real Madrid var verkligen tvungna ett slita för ett mål, men fortfarande så gick det inte. Från ingenstans har Higuain ett rent läge att göra 0-1 på men Juan Pablo klarar att få händerna på bollen. Direkt efter det där läget så får Sporting ett jätteläge, men skottet går strax utanför. Jag har aldrig varit så här "onöjd" på länge, tar nog oss tillbaka till matchen mot Levante. Det här var ingen match som Real Madrid prestera. Det var snarare ingen lätt match för Los Blancos. Karim Benzema hade tagit på sig kläderna och skulle gå in, Många kanske trodde att Higuain skulle bli utbytt? Iallafall är det något José Mourinho oftast har gjort när han tagit in Benzema har han tagit ut Pipita som fick stanna den här gången, Ut med Angél Di Maria. Det kändes väldigt skönt när man såg Karim Benzema springa in i planen, Redan då kändes det som att hela matchen skulle förändras. Sergio Ramos fick bollen och slog in ett inlägg som sjönk ner till Karim Benzema som försökte nicka in bollen men där är Juan Pablo och räddar igen, men han kan inte hålla bollen och där är Gonzalo Higuain och gör 0-1. Karim Benzema herregud, han gjorde det igen! han är helt ofattbar, gjort minst tre assist med sina inhopp och bara fått spela en match i start i La liga. Sporting Gijon ville naturligtvis få en poäng mot Real Madrid, men dereas offensiva spel funkade helt enkelt inte. Roligare skulle det inte bli för Sporting fansen när Botia fick det röda kortet från domaren. Sporting hade förlorat mot Real Madrid i sin hemmaplan, undra vad Sporting tränaren tyckte om detta? José Mourinho såg inte alls så nöjd ut han heller!

Salar Alavi


Kommentarer
Postat av: GUESS WHO?

- nämen grattis till vinsten :)

2010-11-15 @ 17:46:55
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Anonym

- nu är det fixat, tack!

2010-11-15 @ 18:09:44
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?

- alltså du är för snäll, blir alltid så glad av dina kommentarer, tack tack!

2010-11-15 @ 19:02:17
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?

- alltså du är för snäll, blir alltid så glad av dina kommentarer, tack tack!

2010-11-15 @ 19:02:50
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: En modells liv

Hej! :)



Beundrar verkligen din blogg, har läst den ett tag och den inspererar mig verkligen!



Tänkte fårga om vi ska lägag till varandra på bloglovin? På så sätt får vi ju mer kontakt och följare :)



Direktlänk:

http://www.bloglovin.com/sv/blog/1971283/modellinglove/follow

2010-11-15 @ 20:38:22
URL: http://modellinglove.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0