Inför: Sporting - Real Madrid



Stora snackisen, Mourinho missar matchen.

Direkt så börjar vi med Jose Mourinho. Mourinho är avstängd i två matcher och får nu titta på sitt lag från läktarplats. Karanka F.D defensiv mittfältare för Real Madrid kommer att leda laget. Kommer bli väldigt intressant att se hur Karanka kan leda laget jämfört med Mourinho. Helvetet har brakat lös – i Sporting Gijón. I går gick nämligen lagets tränare – Preciado – till offensiven mot José Mourinho. Anledningen till detta utspel ligger i kommentarerna som portugisen fällde efter Sportings förlust på Camp Nou mot Barcelona. Mourinho menade att ”vissa” klubbar ställer upp med sina B-lag när de ska ta sig an Barcelona. Preciados kommentar om Mourinho " Mourinho är en dålig kollega och avslutar med, vem fan är han? Synd att José Mourinho är avstängd och missar denna match, annars skulle det vara en helvetes kamp mellan båda coacherna. Karanka som är assisterande tränare för Real Madrid, vinner han emot Preciado då kommer många snacka om " Karanka slog Preciado " Vad skulle då ske om Mourinho var där i tränarbänken. Vad jag tycker är att det är ingen skillnad vilken tränare som är i tränarbänken, det är elva mot elva hela matchen om vi inte får se röda kort, det är dom som avgör hur dom vill att matchen ska sluta. Visst Mourinho är bra på att peppa sina spelare genom hela matchen vilket som är väldigt bra.

Sporting
Gijón

Sporting Gijón kommer som underdogs till den här matchen. Men Sporting är ett bra lag på sin hemma arena men detta borde bli en enkel match för Madrid trots detta Sporting. Sporting är ett lag som är kända för att överraska. Sporting Gijon har bl.a fått kryss mot Villarreal, och centimetrar ifrån kryss mot FC Barcelona. Bilic, Matabuena och Novo, nyckelspelarna för Sporting ikväll! Karanka måste säga något väldigt speciellt till försvaret för att dom ska kunna hålla ögonen öppna på dessa spelare, dom är inga leksaker! Marcos Landeira kommer missa matchen mot Real Madrid enligt Sportings hemsida pga en sjukdom.

Sportings fem senaste:
Sporting Gijón - Mallorca  2 - 2
Almería - Sporting Gijón   1 - 1
Sporting Gijón - Villarreal 1 - 1
Mallorca - Sporting Gijón  3 - 1
Getafe - Sporting Gijón    3 - 0


Real Madrid

Real Madrid är här för att vinna. En väldigt enkel mening att börja med, Real Madrids tåg fortsätter att rulla. Ingen förlust i ligan än så länge och senaste matchen vann vi med 5-1 mot Murcia i Copa del Rey. Det som var kult att se var när Benzema satte in straffen, han vill jag ha i startelvan! Real Madrid har jobbiga matcher framför sig, efter Sporting blir det Athletic Bilbao och efter det El Clasico mot FC Barcelona i Camp Nou. Senaste gången som Sporting Gijón vann över Real Madrid var 1994. Real Madrid har aldrig varit så här starka på länge! Gijon som inte vunnit en enda match på sina fem senaste och möter nu ett Real Madrid, hur ska man hantera detta? Speciellt när man möter den formstarke Iker Casillas som bara släppt in fem mål i ligan än så länge. Real Madrids senaste match i ligan var mot Atletico i Madridderbyt, En "enkel" vinst mot lillebror. Spelarna som finns i skadelistan är Kaká, Gago, Mateos, Dudek och Garay. Real Madrid har saknat sin " Kaká" i ungefär fyra månader nu. Men det har gått överraskande bra för ersättaren Mesut Özil som köptes för att spela istället för Kaká. Men, hur ska det bli egentligen? Kaká måste bara vara med i startelvan men om jag var José Mourinho så skulle det vara så jävligt svårt för mig att peta någon från startelvan. Till slut tror jag att Mourinho kommer välja att peta Di Maria, trots prestationerna han har bjudit oss Real Madrid fans och ge Kaká några matcher i start, presterar han inte bra ifrån sig så blir det Di Maria som tar hans plats igen. Mycket kan hända. Real Madrid har varit enormt starka i alla tävlingsmatcher bl.a vunnit emot Milan och Atletico, det bevisar ju nästan hur starka Real Madrid är den här säsongen eller iallafall i hösten.

Real Madrids trupp till matchen:

Målvakter: Casillas, Adan, Fernando Pacheco
Försvarare: Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol
Mittfältare: Granero, Xabi Alonso, Diarra, Pedro Leon, Khedira, Ozil, Di Maria, Lass
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Higuain och Karim Benzema

Real Madrids fem senaste:

Real Madrid - Real Murcia      5 - 1
Real Madrid - Atletico Madrid 2 - 0
Milan - Real Madrid               2 - 2
Hércules - Real Madrid          1 - 3
Real Murcia - Real Madrid      0 - 0

Mitt tips: 0-4

Salar Alavi



Kommentarer
Postat av: GUESS WHO?

- GOOD LUCK :)

2010-11-14 @ 15:41:00
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?

- lugnt, lite kul att han kommer få sitta på läktaren man är ju alltid van att se honom skrikandes på sina spelare, haha ! nu får vi se hur det går :)

2010-11-14 @ 16:59:47
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?

- hahaha ellerhur! kan verkligen tänka mig det :)

2010-11-14 @ 17:38:57
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0